👷‍ De ondersteuning voor deze website is gestopt op 1/1/2020. Op termijn zal de site verdwijnen. Dank voor de mooie jaren 👋
2014 -  ziekenzorgzeebrugge

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Naar Diksmuide 8 sept 2014

Met Albion Tours zit je goed Hoera! Pankoeken Uitleg van de boerin Lekkere ijscreem

Naar Essen. 17/06/2014

Albion Tours altijd goede keuze Daar bij die molen

Paasfeest 21 april 2014

Ons paasfeest was ook weer een knaller, zoals ieder jaar veel aanwezigen, voor ons is dit wel de kers op de taart, dit wil zeggen dat wij goed bezig zijn. zoals steeds was er na de bezinning, koffie met gebak weer gezorgt voor ambiace deze keer hadden wij gekozen voor minder dan "Johan Cockaert " die zeker zoals altijd het volk vlug had waar hij die wilde hebben, op de dansvloer natuurlijk. .Naderhand nog een lekkere paashaas met hesp en kaas, trekking van de lotjes en het was weer voorbij. Dus op naar de volgende.

mooi gedekte tafels De paashazen Johan Cockaert Zaaloverzicht En maar draaien groente en fruitmanden voor de tombola De ambiance zat er in En dansen maar!

17 februari 2014 Pankoekkendag

Het was weer een formidabele opkomst voor de pankoekkendag, het was smullen tot het buikje rond was, met een pot koffie - thee of chokolademelk viel het zeker in de smaak.Na het smullen kon men nog terecht aan de bar voor een lekkere pint of andere frisdranken. Intussen was het tijd voor onze Quiz, iedereen wilde toch maar een prijs meepikken dus waren ze allemaal zeer aandachtig.Na de Quiz nog een beetje na pintelieren en het was weer een mooie namiddag die voorbij gevlogen is. 

Enkele te winnen prijzen Gilbert test de geluidsinstalatie Een klei gedeelte v/d pankoekken Michel a/d koffiedouche Zaaloverzicht Men was zeer aandachtig En maar werken Gilbert met zijn rechterhand Luc En maar nadenken rij overzicht Prijzen kiezen Moeilijke keuze Een  klein geschenkje voor valentijn Moet ik dit nemen? gggh